FC Trias 1 speelt gelijk tegen Dinxperlo

FC Trias 1 heeft zondag uit bij Dinxperlo met 1-1 gelijk gespeeld. Trias haalde niet het niveau van de afgelopen weken en mocht gezien het wedstrijdverloop uiteindelijk met een punt niet ontevreden zijn. Hierdoor blijft Trias in 3C op een 11e plek staan.

Over de 1e helft kunnen we kort zijn. Die was van beide kanten matig en kende behalve een bal op de paal van Dinxperlo weinig hoogtepunten. In de 2e helft was het Dinxperlo dat op voorsprong kwam doordat keeper Mathijs Stortelers zich verkeek op een afstandschot. Omdat verliezen voor FC Trias geen optie was, ging men na deze tegenslag nog meer op de aanval spelen. Het was uiteindelijk routinier Stefan te Selle, die een uitstekende wedstrijd speelde, die in de 70e minuut de 1-1 maakte, door na een corner resoluut binnen te schieten. FC Trias ging hierna nog op zoek naar de 1-2, maar meer dan een gelijkspel zat er deze middag niet in.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Ik was vooral over de 1e helft zeer ontevreden. Dat was echt dramatisch. Zeker nu het zo’n belangrijke wedstrijd was. De 2e helft hebben we het met een aantal omzettingen beter gedaan. Uiteindelijk komen we hier met 1-1 goed weg. Dat moeten we na de winterstop beter doen. We gaan nu de tussenbalans opmaken en zullen ons gaan voorbereiden op de 2e competitiehelft. De afgelopen periode hebben mijn spelers laten zien als collectief goed te kunnen voetballen. We zullen er in 2017 voor moeten zorgen dat we de resultaten laten tellen”.

We bedanken alle aanwezige supporters van FC Trias en wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2017. FC Trias 1 begint het nieuwe jaar met een oefenwedstrijd op 12 januari a.s., uit tegen FC Winterswijk (aanvang: 20:00 uur). De eerste competitiewedstrijd is weer op 29 januari a.s., uit tegen VDZ (aanvang: 14:00 uur).