FC Trias JO13-1G – Spcl. Lochem JO13-1

Carnavalsweekend en dat betekent dat er inhaal-/bekerwedstrijden op het programma staan. Voor FC Trias JO13-1G geen programma en een oefenwedstrijd was daarom wenselijk om toch wedstrijdritme te behouden. Spcl. Lochem als tegenstander is dan een goede sparringpartner. Dat bleek ook wel de eerste helft waarin Lochem het FC Trias bijzonder moeilijk maakte. De 1-0 ruststand was daarom tegen de verhouding in en Lochem had duidelijk meer verdiend. Dit werd de spelers in de rust ook meegedeeld naast dingen die er zoal de eerste helft verkeerd gingen.

De tweede helft een beter spelend FC Trias en we zagen dingen terug die we van de spellers gewend zijn de laatste wedstrijden. Toch wist Lochem op gelijke hoogte te komen. Uiteindelijk boekte men een 3-1 overwinning, in een nuttige oefenwedstrijd, tegen een goede tegenstander. Een tegenstander die in de hoofdklasse zeker zou kunnen meedraaien maar dit seizoen nog in de eerste klasse uitkomen alwaar ze de ranglijst aanvoeren.. Woensdagavond nog een oefenwedstrijd uit tegen SV Grol en volgende week weer competitievoetbal en wel uit tegen SV Twello..