17 mei: Frielink Bözzels Beker

Op 17 mei a.s. is het zover: De eerste Frielink Bözzels Beker voor bözzels uit groep 2,3 en 4 van het Winterswijkse Basis onderwijs !

Want dan gaan zij lekker met hun klasgenoten voetballen bij FC Trias! In een spannend toernooi spelen ze tegen jongens en meisjes van andere Winterswijkse basisscholen. Iedereen is een winnaar, maar is er maar één die het hele jaar de Frielink Bözzels Beker in de klas mag zetten! Wie gaat de eerste Frielink Bözzels Beker winnen?

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Zo kun je hier het programma bekijken en al vast uitzoeken tegen wie en op welk veld je mag gaan voetballen. ‘s Ochtends zijn een groot aantal vrijwilligers bezig om de velden in gereedheid te brengen zodat om 15:00 het eerste fluitsignaal kan worden gegeven.

Kun je niet wachten tot 17 mei ?
Wil je alvast een keertje bij FC Trias komen trainen? Dat kan! Elke woensdagmiddag trainen kinderen in verschillende groepjes. We oefenen balcontact, coördinatie, bewegen en doen leerspelletjes, maar hebben vooral heel veel plezier!

Kom gezellig eens meedoen!
2 tot 4 jaar: Ukkies: woensdagmiddg 17:00 – 18:00 uur (bij mooi weer)
4 tot 6 jaar: Mini’s: woensdagmiddg 17:00 – 18:00 uur en toernooi op zaterdag
7 tot 8 jaar: maandag en woensdag van 18.00-19.00 uur

Ongetwijfeld zullen er weer heel veel toeschouwers komen en omdat er beperkte parkeerruimte is voor auto’s, willen wij iedereen dringend adviseren vooral met de fiets te komen. Voor het stallen van uw fiets(en) zal door onze vrijwilligers een ruime stalling worden gemaakt.

Scroll naar boven