20 Jaar FC Trias, dat moet gevierd worden!

FC Trias bestaat dit jaar 20 jaar. Reden genoeg voor een feestje. We hebben hiervoor verschillende festiviteiten georganiseerd om dit samen te vieren. Aarzel niet en bestel snel je kaarten!

Onderdeel van de festiviteiten is een feestavond, op zaterdag 2 juli, aanvang 20:00 uur. Op de parkeerplaats zal een tent komen te staan met alle aankleding en benodigdheden voor een super gezellig feestje. Tijdens de avond zal een band afgewisseld worden met een DJ.

Zorg dat je op deze historische avond aanwezig bent. Top band LEAD is een zeer ervaren coverband uit Oost Nederland en speelt van kleine zalen tot grote festivals. Ze gaan de tent zeker op de kop zetten DJ Doubble B is uit onze eigen Achterhoek. De Radstake, City Lido of het Doktertje. Hij zorgt dat het dak eraf gaat.

Kaartverkoop feestavond (zaterdag 2 juli om 20:00 uur). Let op: de feestavond is uitsluitend voor leden (vanaf de jeugd onder 19 jaar) / vrijwilligers / medewerkers van FC Trias en zijn of haar partner en de ouders van jeugdleden. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd. Voorverkoop € 5,00 (incl. 2 munten), verkoop aan de kassa € 7,50 (incl. 2 munten).
Scan nevenstaande QR met je telefoon of bestel kaarten direct hier op onze website.