Jeugd Coördinatoren

De Jeugdcommissie volgt de plannen zoals die tijdens de fusie zijn vastgelegd. Deze kunnen in het kort als volgt worden verwoord:
FC Trias is een voetbalvereniging in het kader van het zondagvoetbal voor senioren, waarbij in de toekomst zaterdagvoetbal niet bij voorbaat wordt uitgesloten, afhankelijk van toekomstige ontwikkelingen en praktische mogelijkheden.

In principe kan iedereen vanaf 6 jaar (bron KNVB) lid worden van de vereniging, hetgeen betekent dat er plaats is voor alle doelgroepen. Het meisjes- en vrouwenvoetbal zal binnen de vereniging een volwaardige plaats innemen. FC Trias staat open voor G-voetbal, mits praktisch haalbaar. Voor de allerjongsten heeft FC Trias een speciale afdeling. Al vanaf een jaar of 4 mag men bij de mini’s ‘ruiken’ aan het voetbal. Zij nemen niet deel aan de competitie, maar spelen binnen onze eigen Champions League en nemen incidenteel aan toernooien deel (samen met andere regionale clubs). FC Trias is gericht op veldvoetbal, hetgeen betekent dat er geen afzonderlijke plaats wordt ingeruimd voor een afdeling zaalvoetbal. Evenmin zullen er andere takken van sport in competitieverband plaatsvinden.

De Jeugdcommissie heeft een breed takenpakket. De Jeugdcommissie behartigt de belangen van alle jeugdleden. De Jeugdcommissie bestaat daarom uit de jeugdcoördinatoren die zijn aangesteld voor de desbetreffende leeftijdscategorieën. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de leiders en trainers van de teams. De spelers en ouders kunnen met hun vragen bij de leiders en trainers terecht. De coördinatoren fungeren ook als een spin in het web tussen andere commissies. Regelmatig hebben de coördinatoren overleg over de diverse zaken die in de desbetreffende afdeling spelen, zodat zij dat binnen de commissie(s) kunnen oppakken. Daarnaast heeft de Jeugdcommissie een hele belangrijke rol in het binden van de jeugdleden aan FC Trias op welk niveau dan ook. Bij de jeugd wordt tenslotte al de basis gelegd voor een succesvolle doorstroom van de jeugd naar de senioren elftallen.

Udo van Dam
jeugdcoördinator O8 t/m O12
06-24791416
fctriascoordinatorjo9@gmail.com
Liesbeth Janssen
jeugdcoördinator O13 t/m O177
l.janssen.6565@gmail.com
Hans de Roos
jeugdcoördinator O19
06-46691263
h.deroos@chello.nl
Scroll naar boven