GEZOCHT: LEIDER (M/V) FC TRIAS DAMES 3

Naast dat Dames 3 al is gezegend met de ervaren trainer Jan Pieter van der Meulen zijn Dames 3 en hij op zoek naar een fanatieke vooruitstrevende maar vooral ook gezellige leider (m/v).

Wie zijn Dames 3?

Dames 3 is een team dat bestaat uit meiden in de leeftijd van 16 tot 35 jaar die houden van een fanatiek potje voetbal, maar ook van een goede derde helft en de benodigde feestjes met elkaar, waaronder het jaarlijkse voetbalweekend! Elke wedstrijd wordt er gespeeld voor de winst en dit heeft in het seizoen 2018/2019 geleid tot een mooie plek in de middenmoot in de 5e klasse van de competitie. Een seizoen waar men tevreden op terug kan kijken. Maar Dames 3 wil meer…..

Wie zoekt Dames 3?

Dames 3 is op zoek naar een fanatieke leider (m/v) die samen met Jan Pieter van der Meulen een duo vormt voor onze groep. Jan Pieter verzorgt de trainingen op dinsdag- en donderdagavond. Op de zondagen met de wedstrijden word jij onze vaste waarde! Samen met Jan-Pieter bespreek jij donderdag na afloop van de training de voortgang van de speelsters en de mogelijke opstelling voor de wedstrijd!

Uiteindelijk wil Dames 3 maar één ding en dat is KAMPIOEN worden in de 5e klasse!

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen op een zondag dan is dit geen probleem. In goed overleg tussen jou, Jan Pieter en het team is daar vast een oplossing voor te vinden.

En nu?

Ben jij degene die Dames 3 en Jan-Pieter van der Meulen zoeken en nodig hebben, maar heb je nog een aantal vragen, neem dan contact op met aanvoerder Bianca te Beest-Schurink via 06-11291100.

Heb je geen vragen of is alles beantwoord en wil je graag onderdeel uitmaken van dit geweldige team, stuur dan jouw motivatie naar biancaschurink@hotmail.com.

Er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen!