18 mei: Rabo Kids Cup, incl. wedstrijdprogramma

Eindelijk naar 2 corona jaren is het eindelijk weer zo ver: De Rabo Kids Cup, HET jeugdvoetbaltoernooi voor alle kinderen van de groepen 2,3 en 4 van het Winterswijkse basisonderwijs. Het programma voor de Rabo Kids Cup is klaar en daarmee is een belangrijk deel van de voorbereiding afgerond. In tussen tijd zijn vele vrijwilligers bezig met de verdere voorbereidingen van het toernooi dat dit jaar plaats vindt op woensdagmiddag 18 mei a.s.

Dit jaar zullen meer dan 70 teams deelnemen aan het toernooi. Ook dit jaar heeft het een internationaal karakter want er zullen ook weer teams meedoen van de Von Galen Schule uit Oeding. Naast dat de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek haar naam heeft gekoppeld aan het toernooi zal een deel van het RABO-personeel weer actief zijn als spelleider.

De eerste wedstrijden zullen om 15:00 starten waarna om 18:20 voor het laatst zal worden gefloten. Klik hier om het programma te downloaden.


Op ’t Huitinkveld van FC Trias worden tijdens wedstrijden/toernooien of andere activiteiten (dus ook tijdens de Rabo Kids Cup) foto’s en opnamen gemaakt die gebruikt kunnen worden voor plaatsing op de website of voor andere publicatie doeleinden. Personen die bezwaar maken tegen het plaatsen van foto’s waarop zijzelf of hun kinderen voorkomen kunnen dit melden bij het bestuur van FC Trias waarna foto’s in overleg niet worden geplaatst dan wel worden verwijderd.