REGISTRATIE BEZOEKERS ‘T HUITINKVELD GEWIJZIGD

Afgelopen weekend hebben we voor het eerst gewerkt met het registratiesysteem. Het is gebleken dat veel bezoekers op zaterdag verspreid over de dag binnenkomen en ook veelal erg kort of niet in de kantine verblijven. Het bestuur heeft daarom besloten de registratiemomenten aan te passen.

Vanaf zaterdag 5 september wordt een ieder verzocht zich te registreren in de volgende gevallen:

* indien je plaatsneemt aan een tafel in de kantine of op het terras (haal je alleen een kop koffie en ga je daarna meteen weer naar één van de velden, dan hoeft het dus niet, maar het mag wel.)

* iedereen die de thuiswedstrijden van Heren 1 bezoekt (ook als je niet in de kantine of op het terras komt)

 

Je kunt jezelf registreren via de QR code of op een papieren lijst.

1. QR-Code

Deze tref je direct bij binnenkomst op het complex aan. Indien je nog geen QR scanner op je telefoon hebt, dan kun je deze downloaden via de Playstore of Appstore. Zodra je de QR-code scant, krijg je een controlemelding met betrekking tot de link. Vink aan dat je de link vertrouwt en de link wilt bezoeken. Klik rechtsonder op ‘Proceed en save’ en vervolgens op ‘Visit URL’.  Je krijgt nu een aantal vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden. De uitkomst dien je aan één van de vrijwilligers bij de poort te laten zien, waarna je wel of geen toestemming krijgt het complex te betreden.

De gegevens die u invult, blijven 30 dagen bewaard en worden daarna automatisch verwijderd.

 

2. Registratie op papier

Kun of wil je je niet registreren via deze QR-code of app, meld je dan bij onze vrijwilligers aan de poort of in de kantine om je via een lijst op papier te registreren.

Wij doen een dringend beroep op alle bezoekers om de vragen naar waarheid in te vullen, voor jouw en onze gezondheid!

 

Daarnaast verzoeken wij je de handen te ontsmetten, ten allen tijde de 1,5 meter afstand in acht te nemen en de overige regels zoals aangegeven op het complex op te volgen. Het bestuur en de vrijwilligers zijn niet aansprakelijk. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

 

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en een fijne tijd op ’t Huitinkveld gewenst!

 

Algemeen Bestuur FC Trias