VAKANTIE, maar toch voetballen?

Onze vele vrijwilligers genieten van hun welverdiende vakantie en daarom is ’t Huitinkveld gesloten van 6 juli tot 6 augustus.

Toch lijkt het ons leuk, als de jeugd (en niet-FC Trias jeugdleden) zo nu en dan een balletje kan komen trappen. Daarom zijn onze velden op alle dinsdag- en donderdagavonden tussen 6 juli en 6 augustus geopend van 19:00 tot 21:30 uur waarbij een groep enthousiastelingen zorgen voor het toezicht.

Neem zelf een bal en wat te drinken mee. Wij zorgen voor de kunstgrasvelden en goaltjes. Het gebouw is gesloten. We hopen natuurlijk vooral op veel voetbalplezier. Daarom is alle Winterswijkse jeugd welkom. Er is toezicht aanwezig, maar voetballen gebeurt op eigen risico. Voordat we ’s-avonds weggaan ruimen we met elkaar de goaltjes en het afval op.

Misschien ten overvloede maar overdag en op alle andere avonden (dan de dins- en donderdag) is ’t Huitinkveld dus gesloten.

Op dit moment hebben we voldoende vrijwilligers om elke dinsdag- en donderdagavond met 2 personen te bemannen. Uiteraard kunnen ouders/opa’s/oma’s/leden of vrijwilligers zich aanmelden als reserve. Je wordt dan toegevoegd in de whatsapp groep “vakantiekrachten FC Trias”, stuur hiervoor een berichtje naar: 06-14610495