Wenters Sports maakt revalidatie- en preventietraject compleet

Helaas krijgt (bijna) iedere voetballer wel eens last van een blessure. Soms kortdurend, maar helaas soms ook een langdurige blessure. Pijntjes die maar niet over gaan en eigenlijk steeds erger worden of een ernstige blessure door een overtreding, ongelukkige botsing of misstap. Om te voorkomen dat die kleine pijntjes zich ontwikkelen tot chronische klachten bieden wij onze leden al een aantal jaar de mogelijkheid om een afspraak te maken bij het inloopspreekuur verzorgd door Lennart en Jolien van fysio Jolien te Brake. Tijdens deze afspraak worden  individuele tips en adviezen gegeven over blessures, klachten en herstel. Op basis van gedegen onderzoek geven ze professioneel advies, zodat ons lid weet welke stappen ondernomen moeten  worden om weer klachtenvrij terug te keren op het voetbalveld. Dit kan een periode van rust zijn, fysiotherapie of een langer revalidatietraject. 

Een revalidatietraject stopt vaak niet na fysiotherapie of een ander type therapie. Dan volgt vaak nog een periode van ‘op kracht komen’ voordat er weer gevoetbald kan worden. Hierbij is het erg belangrijk dat er een goede overdracht plaatsvindt tussen behandelaar en (sport)instructeur. Om deze reden heeft FC Trias gezocht naar uitbreiding van de paramedische mogelijkheden voor de leden. Want wat als je uitbehandeld bent in de fysiotherapie praktijk? Vanuit hun kennis, kunde en ervaring kwamen Jolien en Lennart met het idee om in gesprek te gaan met Manon Pastoors en haar team van Wenters Sports.

Al tijdens het eerste gesprek met Jolien te Brake en Manon Pastoors werd meteen duidelijk dat Wenters Sports perfect aansluit op de diensten van Jolien. Vol enthousiasme vulden ze elkaar aan. ‘Nadat een sporter is uitbehandeld bij ons, is hij of zij er vaak nog niet, een vervolg met 1-op-1 begeleiding zorgt er voor dat een sporter echt weer helemaal fit wordt’, vertelt Jolien. ‘Daarbij is het erg belangrijk dat ik of mijn collega’s een goede overdracht geven. Welke klachten waren er en welke behandelingen zijn er uitgevoerd. Voor het vervolgtraject is het essentieel dat deze informatie wordt gedeeld.’ ‘Door de korte lijnen die Jolien en wij hebben is het erg gemakkelijk om deze kennis met elkaar te delen, zodat wij een persoonlijk trainingsplan op kunnen stellen. Volledig op maat met goede aansluiting op de behandelingen’, vult Manon aan. ‘Wij zijn dan ook erg blij dat wij op deze manier aan kunnen sluiten op de bestaande samenwerking tussen fysio Jolien te Brake en FC Trias. In de praktijk zal dit betekenen, dat Lennart Heinen (fysio bij Jolien) het betreffende lid warm zal overdragen naar Jesse Hupkes (Wenters Sports)’, vervolgt Manon haar verhaal. ‘Ook bij een eventuele terugval of als de trainingen nog niet het gewenste effect laten zien tijdens het laatste gedeelte van de revalidatie kan Jesse direct met Lennart schakelen om te overleggen wat het beste is om te gaan doen. Alles om een ieder zo snel mogelijk weer op het veld terug te laten keren’, besluit Manon de reden van de samenwerking.

Extra voordelig sporten voor alle leden van FC Trias

‘Natuurlijk hopen wij van harte dat er zo min mogelijk blessures ontstaan op het voetbalveld. Fit blijven tijdens de zomermaanden en de winterstop zorgt er voor dat het risico op blessure wordt beperkt’, gaat Manon verder. ‘Daarom bieden wij alle leden van FC Trias de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van onze faciliteiten middels het zogenaamde FC Trias abonnement.’

Lidmaatschapskosten leden FC Trias

Leden FC Trias €15,- per maand* exclusief bouwsteen** (inclusief gebruik sauna en infrarood). Op vertoon van een bewijs van betaling van de contributie kun je gebruik maken van deze aanbieding. 

* Exclusief eenmalige startkosten van €39 t.b.v. 2 afspraken in de fitness voor het opstellen van een specifiek en uniek trainingschema en exclusief eenmalig €10 borg voor de Wenters Sports membercard
**koffie, groepslessen, zwemmen, zonnebank, kinderopvang, meten = weten, wenters succes plan en handdoekservice

Periodiek vindt er een controle plaats of je nog lid bent van FC Trias. Indien dit niet het geval is, wordt het abonnement omgezet naar een regulier abonnement. De starterskosten hoef je niet opnieuw te betalen.