Nieuwe tenues voor FC Trias heren 2

Twee locaties, één naam en één nieuwe huisstijl! Eggink verpakkingen, Eggink Industrie en Ter Hofte verpakkingen gaan voortaan verder onder één naam: Eggink verpakkingen.

Het samenvoegen van de bedrijven is, samen met het 60-jarig bestaan in 2016, een mooi moment om een volledig nieuwe huisstijl en nieuwe webshop te lanceren. Dit betekent ook dat Dinant Eggink, als trouwe hoofdsponsor van FC Trias, nieuwe tenues beschikbaar heeft gesteld. Onlangs hebben de spelers en de begeleiding van het tweede elftal van FC Trias de nieuwe tenues en tassen in ontvangst mogen nemen.

Het oude vertrouwde in een nieuw jasje
Behalve een nieuwe huisstijl verandert er eigenlijk niets bij Eggink. Ze blijven de vertrouwde partner en expert op het gebied van verpakkingsmateriaal met een persoonlijke aanpak die Eggink kenmerkt. De nieuwe webshop dient voor het bedrijf als extra verkoopkanaal naast de fysieke winkels in Enschede en Winterswijk.

Over Eggink verpakkingen
Eggink verpakkingen is al sinds 1956 dé specialist op het gebied van verpakkingen voor verschillende branches. Vanuit een klein familiebedrijf is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Enschede en Winterswijk.
Voor meer informatie en de webshop zie www.eggink-verpakkingen.nl.

Scroll naar boven