Aanmelden als vrijwilliger

Bijna iedere vereniging is afhankelijk van vrijwilligers, zo ook FC Trias. Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij de hosting (het ontvangen van de teams), het klaarzetten van thee en ranja voor in de rust, voor de kantine, trainers, coaches, leden voor de kledingcommissie, leden voor de PR commissie, etc. Naast deze commissies zijn er ook vele onderhouds- opruim- en schoonmaakwerkzaamheden die aan het complex verricht kunnen (moeten) worden.

Wij zijn blij met alle handjes! Want vele handen maken nog altijd het werk lichter! Dus heb je tijd en zin om 1 keer per maand, 1 keer per 2 maanden of 1 keer per half jaar een vrijwillige bijdrage te leveren aan onze vereniging? Vul het het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligerscommissie@fctrias.nl.

Wat krijg je er voor terug? Heel veel gezelligheid, (meer) binding met de vereniging en je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond!

Scroll naar boven