Gratis inloopspreekuur bij Fysio Jolien te Brake

Ook dit seizoen houdt Fysio Jolien te Brake voor alle leden van FC Trias twee keer per week een gratis inloopspreekuur. Dit spreekuur is bedoeld om individuele tips en adviezen te krijgen over blessures, klachten en herstel. Op basis van gedegen onderzoek kunnen ze je professioneel advies geven, zodat je weet welke stappen je moet ondernemen om weer klachtenvrij terug te keren op het voetbalveld. Voor het tapen van enkels e.d. kun je terecht bij één van de verzorgers van FC Trias.

Het inloopspreekuur wordt gehouden op:

  • Dinsdagavond van 18.30 tot 21.00 uur bij FC Trias op ‘t Huitinkveld.
  • Donderdagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur bij Sportclub Wenters aan de Haitsma Mulierweg 22-24 in Winterswijk.

Wil je gebruik maken van het inloopspreekuur?

Dat kan en is heel simpel, plan hieronder uw eigen afspraak van 15 minuten in.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Afspraak inboeken

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0543-728200.

Hoe de samenwerking met Fysio Jolien te Brake tot stand kwam:

‘Mijn naam is Jolien te Brake. Ik ben fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk in Winterswijk. Door de enorme groei van de laatste tijd is Lennart Heinen in september 2015 in de praktijk komen werken als fysiotherapeut. In ons dagelijkse werk zien wij veel (langdurige) sportblessures voorbij komen. Lennart is al een aantal jaren met FC Trias verbonden als verzorger van het 1ste elftal. Wij wilden graag meer voor de vereniging betekenen en zo is het (voet) balletje gaan rollen.

Vanaf 1 februari 2016 is het inloopspreekuur een feit. Daarnaast blijven we met FC Trias in gesprek om te kijken op welke manier we onze expertise verder kunnen inzetten. Daarbij denken we aan blessure preventie, informeren van trainers en leiders en het opleiden van verzorgers. Wij zijn blij met de aftrap in de samenwerking met FC Trias’, aldus Jolien.

‘Als FC Trias zijn wij erg blij met deze samenwerking’, zegt Bart Berenschot (voorzitter). ‘Vaak blijven voetballers lang met een lichte blessure doorlopen, een keer een training overslaan helpt dan niet meer. Het inloopspreekuur is een laagdrempelige manier om advies te krijgen over jouw blessure en welke vervolgstappen je kan nemen. We hopen dan ook dat al onze leden hier gretig gebruik van gaan maken. Door deze samenwerking met Jolien gaat een lang gekoesterde wens van FC Trias in vervulling.’

Met ingang van 7 januari 2020 neemt Niels van den Barg het inloopspreekuur voor zijn rekening. Een korte kennismaking met Niels: “Mijn naam is Niels van den Barg en ik maak sinds september 2017 deel uit van het mooie fysiotherapeutische team bij Fysio Jolien te Brake. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd aan Saxion Hogeschool in Enschede waar ik in juli 2015 ben afgestudeerd en direct aan de slag ben gegaan in het werkveld. Gedurende mijn studie en loopbaan lopen sport en fysiotherapie als een rode draad door elkaar. Zo heb ik veel verschillende (top)sporters behandeld en ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de jeugdafdeling van Jong FC Twente. Door mijn ervaringen en interesse in de sportfysiotherapie ben ik de master sportfysiotherapie gaan volgen welke ik in augustus 2019 succesvol heb afgerond.

Ik heb er veel zin om met mijn sportspecifieke en sportfysiotherapeutische kennis jullie te begeleiden tijdens het inloopspreekuur!”