1e Gelijkspel van de D1 in de competitie.

Na het vrije weekend moest de D1 tegen de nummer 3 van de competitie, Oranje-Nassau D1.
Onze tegenstander stak de 2e competitiehelft ook in een goede vorm en leden maar 2 nederlagen en wel tegen de nummers 1 & 2. Dus een geduchte tegenstander voor ons.
Net als de vorige wedstrijd schoten we weer uit de startblokken en hadden naar 30 seconden al op een voorsprong kunnen staan. In de 4e minuut was het wel raak toen een klutsbal over de keeper ging en via de onderkant van de lat in het doel belandde. Daarna kwam Oranje-Nassau beter in het spel en met enkele gevaarlijke diepteballen creëerden ze een paar kleine mogelijkheden. Na 20 minuten een geslaagde counter met een prima steekbal die eveneens fraai werd afgerond. Oranje-Nassau D1 gaf niet op en nog voor rust hadden ze de achterstand weggewerkt door 2 fraaie afstandsschoten die onhoudbaar boven onze keeper eindigden.
Na rust een gelijk opgaande wedstrijd met 2 strijdende partijen die beide voor een overwinning vochten. Het was wederom een fraai afstandsschot van een Oranje-Nassau middenvelder die over onze kansloze keeper in het doel ging. Ondanks deze tegenslag bleef de D1 knokken voor een goed resultaat en het was een goede individuele actie gevolgd door een fraaie directe afronding die voor de verdiende gelijkmaker zorgde. Daarna kregen beide teams nog wat kleine kansjes maar kwam er geen verandering meer in de stand. 3-3 en dus het 1e gelijke spel van de D1 in deze competitie.
A.s. zaterdag de laatste competitiewedstrijd en dan gaan we naar Tubbergen naar TVC ’28 D1 die zaterdag nog strijden om niet te degraderen uit de Hoofdklasse. Het belooft dus wederom een spannende wedstrijd te worden.

P4300150P4300152P4300146P4300151

Scroll naar boven