2020, Een bijzonder jaar

Dit jaar helaas niet als afsluiting een kerstactie waarbij vrijwilligers en leden druk in de weer zijn om de beruchte rollades, snoepzakken, kerststollen en flessen wijn te verkopen. Ondanks dat er weinig tot niet gespeeld wordt bij de vereniging, zijn veel vrijwilligers achter de schermen toch druk bezig met de toekomst van FC Trias.

Op zondag 3 januari a.s. zou de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in de kantine. Deze kan door COVID-19 echter helaas niet doorgaan. Daarvoor in de plaats komt er een online Nieuwjaarsquiz, waarvoor wij een ieder die FC Trias een warm hart toedraagt, uitnodigen.

Via deze weg bedanken wij al onze leden, trainers, leiders, donateurs, vrijwilligers en sponsoren voor hun steun aan FC Trias! Het is fantastisch dat men onze vereniging in deze onzekere periode trouw blijft.

Wij wensen iedereen een sportief maar bovenal gezond 2021 toe en hopen dat wij jullie binnen afzienbare tijd weer op ’t Huitinkveld mogen begroeten!

Bestuur FC Trias


Jubilarissen FC Trias

Normaliter worden de jubilarissen van FC Trias tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehuldigd. Dit jaar is dat helaas niet het geval. Toch willen wij hen in het zonnetje zetten door hen onder andere in dit artikel te benoemen. In het bijzonder de jubilea van de buitencategorie bij wie het dagelijks bestuur langs zijn geweest om hen te feliciteren: Jan Ros(60 jaar), Wim ter Haar(65 jaar) en de onlangs overleden Jan Leemkuil(75 jaar). Bart heeft ze hierbij persoonlijk toegesproken, de tekst en de gemaakte foto’s volgen op een later moment.

Maar ook hadden we willen huldigen:
12,5 jaar
Francisca Klanderman
Wilma Klanderman
Loes Oonk
Ilse Oonk
Anneke Mennink

25 jaar
Luuk Neerhof
Ronald ten Hagen
Anne Ebbers
Jeroen van Swigchem
Bob Veurman

40 jaar
Ronny Dorsthorst
Sander Pleiter
Willy Smit
Richard Tjallingii
Ronald Schreurs

50 jaar
Edy Kersten
Henk te Kempel
Corné Humme
Wim Stemerdink
Gert Hoijtink
Henk Korten
Willy Korten
Jan Kruisselbrink
Gerrit Kruisselbrink
Geert Houwers

Van harte gefeliciteerd met jullie FC Trias jubileum!

Scroll naar boven