FC Trias 5 wint ook zonder haar draaikont

Op maandag 23 december ontvingen wij het droevige bericht dat Harm Smit was overleden. De week er voor had hij nog met zijn 5e elftal met 4-3 gewonnen van Sportclub Rekken. Op zondag 2 februari stond na zijn crematie en de winterstop het vervolg van de competitie voor het 5e elftal maar zonder Harm in de spits op het programma. Leider Dave Eekelder deelde met ons hoe hij dit samen met zijn team had ervaren:

 

Onze eerste competitie wedstrijd zonder onze draaikont Harm Smit. Wat een ontzettend gemis. Deze ochtend waren ook de ouders, zus, zwager en neef van Harm aanwezig. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden. Wat was het oorverdovend stil. En wat deed het ontzettend veel pijn. Met z’n allen om de middencirkel om één minuut bij je overlijden stil te staan. Erg waardevol voor iedereen.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn: 2-1 gewonnen, terwijl dat wel 6-1 had kunnen zijn. Maar, 3 punten in de pocket. Harm zag dat het goed was. Na de wedstrijd met z’n allen in de kantine nog geproost op Harm. Erg fijn dat de familie Smit daar ook bij aanwezig was.

Dave Eekelder, namens FC Trias 5

Scroll naar boven