IN THE SPOTLIGHT: schoonmaak- en onderhoudsteam FC Trias

In deze rubriek geven we speciale aandacht aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers, een bijzondere speler of team. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld laten zien wat er speelt binnen de vereniging of wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Deze keer in the Spotlight: het schoonmaak- en onderhoudsteam.

Wie zorgen ervoor dat na een druk bezocht voetbalweekend, zowel in als rondom het clubgebouw van FC Trias, alles er weer piekfijn uit ziet?

Een schoon complex lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet…….

Hoog tijd om de enthousiaste vrijwilligers van het schoonmaak- en onderhoudsteam van FC Trias in het zonnetje te zetten.

De meesten hebben zelf in het verleden gevoetbald bij Ratum, Kotten of Fortuna. Een aantal van hen voetbalt nu nog bij FC Trias. Sommigen werken nog, anderen genieten al van hun pensioen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze dragen FC Trias een warm hart toe.

Op doordeweekse dagen zorgt deze groep vrijwilligers overdag voor een hoop bedrijvigheid bij FC Trias. Het is een gemêleerd gezelschap. Door de verschillende achtergronden en ervaringen van de vrijwilligers zijn ze van alle markten thuis.

Ongeveer 30 vrijwilligers zorgen ervoor dat het clubgebouw met al haar faciliteiten en de velden van FC Trias er altijd keurig bij liggen. Opvallend is dat het gezelschap uit allemaal heren bestaat en slechts uit 1 dame.

Het schoonmaakteam zorgt er iedere week voor dat de kantine, toiletten, kleedkamers en gangen weer blinken. Alle voor de hand liggende klussen in het clubgebouw worden opgepakt door het onderhoudsteam.

En buiten zitten ze ook niet stil!schonmaak en onderhoud 2

Daar zorgen ze ervoor dat de voetbalvelden in goede staat zijn en blijven. Daarnaast worden de reclameborden langs de velden gereinigd, het afval rondom de velden en het clubgebouw opgeruimd. Tot slot worden de ramen buiten regelmatig gewassen en krijgen de heggen op de parkeerplaats af en toe een knipbeurt.

Naast hard werken, hebben ze het ook gezellig met elkaar. Af en toe wordt er na het schoonmaken nog een potje gekaart.

Vrijwilligers van het schoonmaak- en onderhoudsteam: Geweldig dat jullie je iedere week weer inzetten! Dankzij jullie is en blijft FC Trias het visitekaartje voor de regio.

 

 

Scroll naar boven