2e gelijkspel FC Trias 1

2 Oktober eerste thuis wedstrijd voor FC Trias 1. DSVD uit Deurningen komt op bezoek. Een onbekende tegenstander voor FC Trias. Enigste wat men weet dat bij de bezoekers de trainer , ex FC Twente, Clemens Zwijnenberg is.

Gezien het verslag van vorige week dat DSVD op haar site had staan, kon je opmaken dat het een moeilijke te verslagen ploeg heeft. Fysiek en goed gegroepeerd was wat FC Trias kon verwachten. En dat kwam ook zo uit. 1 spits en de rest veelal op eigen helft. Men liet FC Trias de bal en bij bal verlies van FC Trias er proberen uit te komen. Dit lukte de ploeg uit Deurningen het 1e half uur nog prima maar daarna was het alleen tegen houden. Daar slaagde DSVD prima in omdat men er met 1-1 zeer goed mee weg kwam. Voor FC Trias was het een teleurstellend gelijkspel daar waar in eigen huis op 3 punten was gerekend.

FC Trias begon in de precies dezelfde opstelling als vorige week tegen Wvv’34. Het balbezit was veelvuldig voor FC Trias maar echte grote kansen kreeg men nog niet. En bij bal verlies moest men uitkijken voor de counter van DSVD. De spits kreeg de 1e kans van de wedstrijd maar zijn kopbal miste alle richting. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong. DSVD kwam over rechts goed door en voor de goal werd er niet attent genoeg verdedigd. De bal verdween in het dak van het doel 0-1. Dat was een behoorlijke tegenvaller voor FC Trias. Het is namelijk niet gemakkelijk om tegen zo,’n verdedigend team te spelen die weinig ruimte weg geven. Toch rechtte FC Trias de rug. Cornelis creëerde zijn eigen kans maar helaas liet zijn rechterbeen hem in de steek want deze tikte de bal knullig weg alvorens hij wilde afdrukken. Toch kwam voor rust FC Trias nog op gelijke hoogte.. Een prima diepe bal van Robin was Cornelis handig met zijn lichaam. Hierdoor speelde hij zich prima vrij en ronde beheerst af. 1-1. En FC Trias wilde nog meer voor de rust. DSVD werd nog verder achteruit gedrukt en hapte naar adem. De handig vrijgelopen Antoine was gevaarlijk, maar zijn voorzet haalde niet het gewenste resultaat.

Derhalve 1-1 met de rust. En over de 2e helft kunnen we kort zijn. 75% om 25% balbezit zegt genoeg. DSVD had de verdedigende stelling ingenomen en wilde niet meer naar voren. FC Trias creëerde nog wat goede kansen maar het wilde niet lukken om de 2-1 te maken. Een bal op de paal of de keeper was een sta in de weg. 10 min voor tijd liet men zien dat men 1-1 prima vond. De spits!!! ging zelfs in de achterhoede spelen om dat 1 punt mee te nemen naar Deurningen.

Al met al een teleurstellende middag voor FC Trias . Men had op meer gerekend en men had ook meer verdiend.

Zondag a.s. uit naar Saasveld tegen de plaatselijk Saasveldia. Als je jongens er naar vraagt kent men alleen café Bruins. Dus wederom een onbekende tegenstander. Maar Yassin zou Yassin niet zijn als hij er toch iets van weet. Aanvang 14.00 uur.

Op de bank zaten 2 spelertjes van de week, namelijk Noah Holkenborg en Mart ter Welle beide van onze JO10-1. Noah en Mart scoorden met de wedstrijdballen die beschikbaar zijn gesteld door Wédegé, Jan Wilterdink en Koos Prins Groente & Fruit B.V.

Scroll naar boven