3e nederlaag op rij voor FC Trias 1

Na de nederlagen tegen Fleringen en Barbaros leed FC Trias een teleurstellende nederlaag tegen concurrent Avanti W. Na 90 min stond er 2-1 op het scorebord.

FC Trias speelde een heel behoorlijke 1e helft. Echter op dit moment heeft men moeite om de gekregen kansen te benutten. Bij de 1e 2 kansen voor FC Trias was de keeper de winnaar, bij de 3e kans werd de razendsnelle counter slecht uit gespeeld. Een van deze kansen moeten er gewoon in, ook om wat meer rust in het spel te krijgen. Domper was net dat net voor rust dat Melvin W uit moest vallen wegens een rugblessure. Daardoor moest Yassin noodgedwongen een paar omzettingen doen.

Of deze omzettingen er iets mee te maken hadden is lastig te zeggen maar direct na rust kwam FC Trias, uit 2 dode momenten !!!, binnen 9 minuten op 2-0 achter. Op dat moment heeft FC Trias het lastig tegen Avanti dat meer in balbezit is en ook gevaarlijker wordt. Yassin doet opnieuw enkele aanvallende omzettingen om meer naar voren te gaan voetballen. En dit lukt aardig. 12 minuten voor tijd scoorde Cornelis de aansluitingstreffer. Daarna was FC Trias duidelijk de bovenliggende partij en er zijn een aantal hachelijke momenten in de 16 van Avanti W. Eén daarvan zou de doellijn gepasseerd zijn maar zowel grens- en scheidsrechter doen nergens wat op uit.

Komende zondag thuis tegen nr 2 WVV ’34.

Scroll naar boven