9 OKTOBER VOETBALCLINIC MET MARTIJN MEERDINK VOOR DREAM4KIDS

Op woensdagmiddag 9 oktober van 15.00 tot 16.30 uur organiseert Dream4Kids op het sportpark van FC Trias een voetbalclinic voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Dit doet de stichting in samenwerking met oud-international Martijn Meerdink en FC Trias.

De opbrengsten komen geheel ten goede aan Dream4Kids, een organisatie die unieke droomdagen organiseert voor kinderen met een jeugdtrauma. Dit gebeurt als onderdeel van het behandelplan, en vindt dus plaats wanneer de kinderen er klaar voor zijn. Door het vervullen van hun mooiste dromen, geeft Dream4Kids weer de moed en energie om in de toekomst te geloven.

De voetbalclinic wordt dit keer georganiseerd op het sportpark van FC Trias en is voor iedereen (of je nou wel of niet kan voetballen) in bovengenoemde leeftijdscategorie. Dus trap gezellig een balletje mee voor het goede doel! Dankzij jouw deelname help je kinderen met een trauma aan een droomdag, want het inschrijfgeld van € 5,- p.p. gaat in zijn geheel naar Dream4Kids. Inschrijven kan door een mail met je naam te versturen naar oosten@dream4kids.nl.

Uiterlijke inschrijfdatum zondag 6 oktober. Nodig gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes uit, zo maken we er samen een gezellige middag van.

Scroll naar boven