Afmelden jeugdleden voor nieuwe seizoen

Beste ouders en jeugdspelers.

Hoewel het seizoen nog in volle gang is wordt er op dit moment door het Hoofd Jeugdopleiding en de Coördinatoren al hard gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2024-2025. Zo is inmiddels de input van de jeugdtrainers verwerkt, trainen er al wat spelers mee bij andere teams en worden meerdere spelers specifiek gevolgd om te kunnen komen tot een accurate teamindeling.

De afgelopen seizoenen hebben we gemerkt dat een aantal spelers zich op het laatste moment -ofwel pas kort voor de zomervakantie- afmelden als lid. Dit heeft als gevolg gehad dat er problemen zijn ontstaan met het aantal spelers in meerdere teams. Om dit te voorkomen willen we een beroep doen op de spelers die na dit seizoen gaan stoppen: We vragen aan elk jeugdlid die gaat stoppen om dit voor 1 mei 2024 kenbaar te maken door zich via de website af te melden. En daarbij in het veld ‘toelichting’ te vermelden dat dit seizoen nog afgemaakt wordt, maar dat je per 1 juli 2024 gaat stoppen. De link vind je HIER.

We gaan er vanuit dat de spelende jeugdleden die zich op 1 mei 2024 niet afgemeld hebben ook in het seizoen 2024- 2025 als spelend lid actief zijn. Bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Jeugdcommissie FC Trias

Scroll naar boven