Mooi afscheid voor Ferdi Lammers en Maarten van Swigchem

Vrijdag 2 juni vond op ’t Huitinkveld de langverwachte afscheidswedstrijd plaats van Ferdi Lammers en Maarten van Swigchem. Ferdi kwam dit jaar uit in het tweede en Maarten speelt –zoals bekend- sinds het afgelopen seizoen bij VDZ in Arnhem.


Beide heren hadden voor deze gelegenheid een eigen team samengesteld met hun favoriete spelers uit het heden en verleden. Na afloop werd er op het terras nog eens nagepraat over de voetbalcarrières van deze twee fantastische clubmensen. Het waren en zijn het type spelers waar de huidige generatie een voorbeeld aan kan nemen.

Zo sprak oud FC Trias trainer William Krabbenborg lovende woorden uit voor beide spelers: “Op Maarten kon je altijd rekenen, die ging wekelijks tot aan het gaatje” en ” Ferdi had een neusje voor de goal en scoorde (bijna) altijd”.

Gelijksoortige woorden had ook een andere oud trainer voor hen: Steven Verheijen kon niet aanwezig zijn maar stuurde een prachtige videoboodschap:

Natuurlijk werd er ook nog gevoetbald. Onder heerlijke zomerse omstandigheden werd het 2-1 voor het team van Ferdi. Klik hier voor meer foto’s

 

Scroll naar boven