Alleen samen kunnen we conform de maatregelen blijven voetballen!

Ondanks dat er onlangs weer strengere coronamaatregelen zijn afgekondigd zijn we blij dat er nog gewoon gevoetbald kan worden. Alhoewel gewoon? Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom maar gelukkig gaan de geplande wedstrijden wel door.

Om echter gebruiken te mogen van de kleedkamers of de kantine moet iedereen van 18 jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) hebben. De gemeente heeft echter de verantwoordelijkheid van de controle hierop neergelegd bij de betrokken verenigingen. Kortom ook nu weer geldt: Zonder vrijwilligers geen voetbal!

De kleedaccommodatie en kantine hebben diverse ingangen en daarom hebben we besloten om al bij de poort te controleren, dus op één plek. Vele handen maken licht werk en daarom willen we voor de controle een pool opzetten. Heb jij een paar uurtjes tijd en wil jij, samen met andere enthousiaste FC Triassers, er voor zorgen dat het voetbal, conform de coronaregelgeving, door kan gaan? Geef je dan snel op via vrijwilligerscommissie@gmail.com Want alleen samen krijgen we corona onder controle!

Scroll naar boven