Auto met spelers FC Trias O15-1 (C1) betrokken bij aanrijding

Op zaterdagmiddag 3 september was, op de weg terug van het uitduel tegen het Hengelose Wilhelminaschool, één van de auto’s betrokken bij een ongeluk. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Haaksbergsestraat met de oprit naar de A35.

Het team was met 5 auto’s onderweg naar ‘t Huitinkveld en de vierde auto was betrokken bij het ongeluk. De spelers en ouders uit de eerste drie auto’s zijn op ons complex door het (jeugd-)bestuur en onze Normen, Waarden en Cultuurcommissie opgevangen en ingelicht over het ongeluk.

Trainer en leiders waren, omdat zij nog bezig waren met het wedstrijdformulier, als laatste vertrokken vanuit Hengelo. Bij hun terugreis zagen zij wat er gebeurd was en hebben zij de betrokkenen bijgestaan. Bij terugkomst op onze accommodatie zijn de trainer en leiders opgevangen door het (jeugd-)bestuur.

Alle 6 inzittenden in de 7-persoons auto zijn voor controle naar het ziekenhuis geweest en maken het naar omstandigheden goed.

Op dinsdag, 6 september, werd er door FC Trias O15-1 (C1) niet getraind, maar was er op ‘t Huitinkveld een samenkomst van de betrokken spelers, ouders/verzorgers, (jeugd-)bestuur en NWC-commissie waar met elkaar uitvoerig over het voorval is gesproken.

2 weken na het ongeluk ontvingen de jongens nog een kaart van de tegenstander van die dag SV Wilhelminaschool. Klik hier om de kaart te bekijken: Kaart SV Wilhelminaschool

 

 

Scroll naar boven