Bekerwinst FC Trias 1

Eindelijk! Na maanden eindelijk weer een potje om het echtie. Na een behoorlijke voorbereiding moest het elftal van het technische duo Yassin en Robert vandaag voor de beker thuis tegen de fusieclub uit Dinxperlo, FC Dinxperlo. Deze club speelt een klasse lager, maar kwam er uiteindelijk niet aan te pas tegen de thuisclub, 4-1.

Toch had de einduitslag ook gerust 7-3 kunnen zijn. FC Trias kreeg in de 1e minuten al direct 2 dotten van kansen maar deze werden niet benut. Ook aan de andere kant kregen de bezoekers een; prima kans maar Mathijs redde prima op de lijn. Daarna waren de 1e 15 minuten echt voor de gasten. FC Trias was nog zoekende. In die 15 minuten kregen de gasten niet echt kansen, maar hadden ze meer balbezit. Vanaf minuut 20 kwam FC Trias beter in de wedstrijd en liet men ook zien 1 klasse hoger te spelen. Toch waren het de gasten die op 0-1 kwamen. Waar Mathijs los riep, was de spits er als de kippen bij om de bal bij de 1e paal hem volledig te verrassen. Hierna kwam de thuisploeg beter en beter in de wedstrijd. En dit leidde nog voor rust tot 1-1. Menno draaide de bal via een vrije trap richting 2e paal die door Melvin op waarde werd geschat en 1-1 liet aantekenen.

Na de pauze het zelfde spelbeeld. FC Trias was veelvuldig in balbezit en was de bovenliggende partij. Rolf kwam alleen voor de keeper, echter redde hij prima. In de rebound was het Menno die de bal in 1 x van zijn favoriete linkervoetje liet vertrekken en de 2-1 liet aantekenen. Na deze achterstand probeerde Dinxperlo nog wel iets maar men was niet bij machte om het FC Trias echt lastig te maken. Uiteindelijk was het FC Trias dat verdiend met 4-1 won door goals van Melvin Wolterink en Cornelis Hofman.

Nieuwe supporterservice: Mogelijk bent u, als trouwe FC Trias aanhanger, niet altijd in de gelegenheid om een (uit-)wedstrijd bij te wonen. Bijvoorbeeld ook als een tegenstander besluit om geen bezoekende toeschouwers toe te laten op hun accomodatie, het is namelijk aan de thuisvereniging om deze, i.v.m. corona-maatregelingen, wel of niet toe te laten. Door een e-mail te sturen aan Wilco ten Damme (wtendamme@hotmail.com) met daarin de opgave van uw 06-nummer wordt u met een Whatsapp bericht op de hoogte gehouden van de tussenstand.

Scroll naar boven