Collega-vrijwilligers en partners hartelijk dank

Beste collega-vrijwilligers en partners,

Van harte welkom op jullie avond waarin jullie in het middelpunt staan en de gasten zijn. Jullie gastheren van vanavond achter de bar zijn een aantal spelers van heren 1, namelijk Antoine en Menno. Hartelijk dank alvast mannen!

Alvorens we van start gaan wil ik toch nog een aantal woorden richten tot jullie, de vrijwilligers. Om maar met een statement te beginnen, zonder jullie geen voetbal, want zo is het. Het lijkt vanzelfsprekend dat het complex open en ook schoon is. De velden er goed bij liggen. Indeling teams, gesponsorde kleding aanwezig, ballen opgepompt. wedstrijdsecretaris aanwezig, kantine open en de koffie bruin, scheidsrechter, leider, trainer, vlagger, het koude biertje en het warme balletje gehakt nadien etc. etc.

Kortom, we mogen wel zeggen een hele organisatie die we toch maar mooi realiseren met zijn allen, uiteraard ook met steun en instemming van het thuisfront.

Met maar liefst 18 commissies en afdelingen en alle andere vrijwilligers spreek ik niet van zomaar een club, maar van ónze VERENIGING en daar wil je gewoon bijhoren! En daarmee wil ik zeggen dat jullie erg trots mogen zijn op jullie verdiensten!

Mede namens de collega-vrijwilligers van het bestuur wil ik jullie dan ook hartelijk danken voor jullie inzet, betrokkenheid maar ook gezelligheid. Want vrijwilliger zijn is ook plezier hebben in wat je doet. Ik wens jullie heel veel plezier vanavond!

Bart Berenschot
2 maart 2019

Delen:

Scroll naar boven