Contracten met zowel Yassin als Bob met 2 jaar verlengd

Zowel Yassin Ouardighi (eerste elftal) als Bob de Jongh (tweede) blijven ook de komende twee seizoenen trainers van FC Trias. Vereniging en beides coaches zijn zeer tevreden over de samenwerking en door het verlengen van beide contracten is de ingeslagen weg voor de komende 2 seizoenen gewaarborgd. Yassin en Bob hebben samen met de VTC aan de wieg gestaan van het plan om samen met eigen spelers verdere sportieve stappen te maken.

 

Daarbij heeft Bob als trainer van ons opleidingsteam speciaal aandacht voor de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Terwijl Yassin door te trainen op vaste spelprincipes met aandacht voor taken/verantwoordelijkheden per positie de (veelal jonge) spelers nog beter wil maken. Kortom, de komende seizoenen zal men veel aandacht blijven houden voor de teams, de sfeer en het individu, zodat de spelers zich verder kunnen blijven ontwikkelen.

 

Wij wensen Bob en Yassin, samen met hun spelers en verdere staf veel succes de rest van dit vreemde seizoen en natuurlijk ook de komende seizoenen!

Scroll naar boven