D1 behaalt 6e overwinning op rij

In deze wedstrijd hebben we wederom een overwinning behaald door vechtlust en beleving want na de verre reis naar HHC Hardenberg kwamen we matig uit de startblokken. HHC vocht tegen ons voor de aansluiting om een degradatieplek en voor ons was het de kans om ons zo goed als veilig te spelen want bij een overwinning kwamen we op 11 punten voorsprong op hun met nog 4 wedstrijden te gaan.
En dus trok HHC vol ten aanval. In de 10e minuut kregen we een vrije trap aan de zijkant tegen en die ging erin doordat de bal ongelukkig bij 1 van onze verdedigers tegen zijn been viel. Dat leek het moment dat de D1 wakker werd geschut en namen ze steeds meer het initiatief over en gingen steeds meer druk uitoefenen op onze tegenstander. In de 16e minuut werd dit beloond met een fraai schot over de keeper heen. Daarna was de wedstrijd weer in evenwicht tot aan het rustsignaal.
In de 2e helft kwam HHC weer op zetten maar de verdediging stond als een huis deze helft. En zo ontspon zich een middenveldgevecht met veel strijd. In de 46e minuut kregen wij aan de zijkant een vrije bal en die kwam goed voor waardoor hij fraai koppend kon worden afgerond. HHC bracht een 4e spits erbij in maar de jongens vingen dit fantastisch op en counterden nog naar een aantal kansen die helaas (nog) geen doel troffen. Na wederom een counter kregen we een cornerbal en ook deze werd fraai koppend afgerond zodat we van een zwaarbevochten 1-3 overwinning konden genieten tijdens de lange terugreis.
Volgende week spelen we na 3 uitwedstrijden thuis tegen De Tukkers D1. En bij een overwinning kunnen we ze passeren op de ranglijst.

FC Trias D1 Boem

Scroll naar boven