D1 pakt 3 punten in degradatieduel

De komende weken zijn belangrijke wedstrijden voor de D1 in de strijd om degradatie uit de hoofdklasse te voorkomen.
Afgelopen zaterdag kwam Vogido D1 naar t Huitinkveld met 2 punten voorsprong maar wel een wedstrijd meer gespeeld.
En het was aan de wedstrijd te zien dat er spanning op stond want het werd een middenveld gevecht met weinig kansen en zeker niet het beste voetbal van beide teams.
De D1 begon nog redelijk goed aan de wedstrijd en kreeg een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen maar na een minuut of 10 nam Vogido het heft in handen zonder echt grote kansen te creëren. In de 2e helft was de D1 iets meer op de helft van Vogido te vinden maar kregen ze ook geen echte kansen om de wedstrijd te beslissen. Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen maar 4 minuten voor het einde scoorde onze rechtsback een schitterende goal door zichzelf eerst goed vrij te spelen en vervolgens met een schitterend afstandsschot de keeper van Vogido te verschalken. Daarna was het nog 6 minuten alle hens aan dek maar gelukkig scoorde onze tegenstander niet meer.
Een zeer gelukkige maar zeker welkome overwinning waardoor we op dit moment net boven de degradatiestreep staan. Komende zaterdag is het volgende belangrijke en moeilijke duel in en tegen hekkensluiter Markelo.

Scroll naar boven