D1 sluit seizoen af met een fraaie overwinning.

In deze laatste wedstrijd speelden we in Tubbergen de voor TVC ’28 D1 belangrijke wedstrijd om degradatie uit de Hoofdklasse. Echter wilde de D1 het seizoen afsluiten, zoals ze dat de laatsteP5070158-1P5070161 wedstrijd deden, met een overwinning.

Het was al vroeg warm en dat leek de D1 in de 1e helft parten te spelen want veel duels werden verloren, de opbouw gebeurde te langzaam en met veel foute keuzes en de wil om te winnen was niet overtuigend aanwezig. Desondanks gaven we niet veel kansen weg maar creëerden we zelf ook weinig kansen. Een mislukte opbouw van de D1 werd afgestraft met de mooiste goal van de wedstrijd met een afstandsschot dat vanaf ca. 30-35 meter snoeihard in de kruising P5070159-1belandde. Gelukkig kregen we niet nog een goal tegen voor de rust zodat er in de rust het een en ander recht gezet kon worden om het seizoen een passende afsluiting te geven.

Een na rust compleet ander D1. Er was strijd, belevingP5070153-1-1, inzet en vooral de wil om als team een goed resultaat neer te zetten. De achterstand werd snel omgebogen in een 1-3 voorsprong door
3 fraaie steekballen op lopende spelers die oog in oog met de keeper het hoofd koel hielden ondanks de zomerse temperaturen. Een ongelukkig momentje in de verdediging zorgde nog wel voor de 2-3 maar een minuut later stond de 2-4 eindstand op het scorebord door een fraaie solo die gevolgd werd door het goed overzicht houden van de medespeler die er beter voor stond.

Conclusie van deze wedstrijd is dat de groep in staat is om een matige 1e helft om te zetten in een bijna perfecte 2e helft. En met dit resultaat hebben we het seizoen afgesloten met een fraaie 6e plaats met na de winterstop 8 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag. Een resultaat waar we trots op mogen zijn.

P5070156P5070163-1

Scroll naar boven