De FC Trias Kerstactie!

Onlangs heeft de activiteiten commissie haar programma weer bekend gemaakt. Dit zijn activiteiten die hoofdzakelijk voor de jeugd worden georganiseerd, maar ook voor de andere leden worden er leuke dingen georganiseeerd, kortom voor iedereen wat wils.

Uiteraard gaan we met z’n allen ook weer geld inzamelen om de activiteiten (deels) te kunnen bekostigen: De FC Trias Kerstactie! We gaan langs de deuren met lijsten maar ook onze webshop is weer in de lucht. We hebben van alles wat, van food tot non food, van een muts tot lekkere chocolaatjes. Er zit vast voor iedereen wel iets tussen!

Wist je dat: al onze items ook dit jaar weer met tekst en uitleg te vinden zijn op de webshop en je daar ook de bestelling kan doen!

Het geweldige assortiment ziet er dit jaar als volgt uit:
Kistje mandarijnen (ca. 30 stuks)
Kerststol, heerlijk gevuld met spijs (600 gram)
Zak met 11 oliebollen
Fles witte of rode wijn
Rollade (van het varken)
Een bierpakketje met 6 heerlijke speciaal bieren, geschikt voor alle seizoenen
Heerlijke kerstchocolaatjes
Een echt fan-artikel van FC Trias: een lekker warme sjaal
Een leuk geschenkpakketje met 2 door een medewerker van Estinea ontworpen koffiekopjes aangevuld met een pak filterkoffie van Hesselink

We maken het tijdens de drukke decembermaand voor iedereen graag gemakkelijk. Daarom stellen wij ook dit jaar weer voor nieuwjaar snoepzakken samen. In de kantine van FC Trias hangt een voorbeeld van deze goed gevulde snoepzak.

De bestelformulieren graag uiterlijk zondag 3 december inleveren in de bus van de activiteitencommissie (staat naast de deur van de vergaderruimte boven) of doe je bestelling via de webshop. Dat kan ook!. We hopen dit jaar op een top opbrengst zodat we er weer mooie activiteiten van kunnen organiseren voor iedereen!

De formulieren worden via de trainer/leider uitgereikt maar heb je één van de formulieren vol dan kun je hieronder downloaden:
>> klik hier voor het formulier van de kerstactie
>> klik hier voor het formulier van de snoepzakkenactie

Afhalen en betalen is op: Zaterdag 23 december van 10.00 tot 13.00 uur
Bij afhalen betalen (niet bij het inleveren van de bestelformulieren!) Contant en pinbetaling mogelijk

Let op:
Oliebollen zijn natuurlijk het lekkerste als ze net gemaakt zijn. Daarom krijg je hiervoor een ‘afhaalbon’. Daarmee kun  op oudejaarsdag (31/12) naar Koos Prins gaan (hal aan de Koningsweg 40) om de bestelde en dus versgebakken bollen af te halen.

Voor bijzonderheden en vragen kun je mailen naar activiteiten@fctrias.nl

Scroll naar boven