Drukte van belang tijdens Fiets4daagse Winterswijk

In de week van 28 juni t/m 1 juli 2016 was het een drukte van belang op het parkeerterrein ondanks dat het voetbalseizoen al volledig is afgesloten want ons Huitinkveld is de start- en finishlocatie voor de Winterswijkse Fiets4daagse.

De organisatie is in handen van WFevenementen (zie www.fiets4daagsewinterswijk.nl ) en er kan/kon gefietst worden over drie verschillende afstanden: 25-40 en 60 kilometer door de Winterswijkse natuur. Vooraf hadden zich al meer dan 800 fietsers aangemeld voor een passe partout en daarbij kwamen op de eerste dag nog een 600 liefhebbers bij.

fiets4daagse_2016_800_600Onze vrijwilligers van de kantine zijn de hele week in de weer om de enthousiaste fietsers te ontvangen. De kantine is sfeervol ingericht en velen nuttigen, voordat ze starten, nog een lekkere kop koffie met een appelflap. Na terugkomst wordt er, op een aantal dagen onder het genot van live-muziek, nog een drankje genomen. Complimenten voor onze vrijwilligers en de organisatie van de Fiets4daagse!

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven