Dubbelslag voor FC Trias 2 en JO19-1

Op zondag 19 juni zorgde FC Trias 2 voor de tweede promotie binnen een week. De finale tegen MVV ’29 2 werd gewonnen en daarmee was de dubbelslag behaald. Net als onze JO19-1 mogen zij volgend seizoen in een hogere klasse uitkomen.

Het was echter spannend tot aan het eind op het veld van Bon Boys. Finales dienen altijd worden gespeeld op neutraal terrein en Haaksbergen ligt mooi tussen Winterswijk en Overijsselse Harbrinkhoek, kortom perfecte finale-locatie.

Het scoreverloop was voor de toeschouwers niet gezond want na de 2-0 werd het 2-1, 3-1, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 5-4. Tot aan het einde probeerden de Almelose gasten nog op de gelijke hoogte te komen totdat het bevrijdende laatste fluitsignaal klonk.

Met de overwinning mogen van de mannen van Bob de Jongh volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse en met de promotie van de JO19-1 naar de 4e divisie kunnen we trots zijn op wat onze beide jonge teams hebben bereikt.

Beide resultaten zijn natuurlijk geweldig voor de ontwikkeling van de spelers en niet in de laatste plaats voor de aansluiting naar het eerste elftal. Proficiat !

Scroll naar boven