E6 succesvol in de zaal

De kanjers van FC Trias E6 mochten zaterdag 23 januari naar sporthal “De Spoorzone” voor het zaalvoetbaltoernooi van de Winterswijkse Voetbalfederatie. Deze was wederom goed georganiseerd, complimenten hiervoor.

Sommige spelers waren al een beetje nerveus in de kleedkamer; dit kun je ook gezonde wedstrijdspanning noemen. In de kleedkamer kregen we nog een korte uitleg over hoe je ook alweer in de zaal moet voetballen. Eenmaal in de zaal kregen de jongens er steeds meer zin in en de tribune zat ook weer vol met supporters.

De eerste wedstrijd moesten we tegen een bekende tegenstander, MEC/Bredevoort E1. In de competitie werd hier kansloos van verloren;  in de zaal werd er echter dik verdiend gewonnen. De jongens speelden fel en goed samen wat resulteerde in een prima 2-0 overwinning.

Daarna even 10 minuten rust en toen tegen FC Winterswijk E8. In deze wedstrijd slaagden de toppers er weer in om goed voetbal te laten zien en daardoor werd ook deze tegenstander met 2-0 naar de kleedkamer gestuurd. Hierna geen tijd om uit te rusten maar meteen dooooor tegen FC Winterswijk E7. We hadden genoeg wissels,  dus dit moest geen probleem op leveren voor de conditie. Helaas hadden we in deze wedstrijd de voeten iets schever staan dan de wedstrijden ervoor en werd er met 1-0 verloren. Nu waren we afhankelijk van de uitslag van de laatste wedstrijd.

Jippie, op doelsaldo eerste in de Horen en Zien poule! Tegenstander in de finale was de E1 van Meddo, in de competitie nog één van de beste tegenstanders, maar als je tegen MEC/Bredevoort kunt winnen moet dat ook tegen Meddo kunnen. Helaas, al vrij snel stonden we met 2-0 achter, mouwen omhoog en d’ran! Door een penalty nog 2-1, het kan nog. In de slotfase besliste Meddo echter de finale en won terecht met 3-1 van de klasbakken van de E6. Ze mochten nog een prachtige beker in ontvangst nemen en na de douche moe en tevreden naar huis. TOP!

 

Verslag van Sander Pleiter

Scroll naar boven