Elie Raterink scoort bij z’n debuut in Graafschap 1 en tekent contract

Fantastisch! Wat moet dat een geweldige ervaring zijn geweest voor Elie Raterink. Normaliter komt hij uit voor de O21 van de Graafschap maar op vrijdag 24 februari, mocht hij na 61 minuten, invallen in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. En hoe! Binnen een kwartier had hij doelnet gevonden waarmee hij voor de 0-3 zorgde en kroop hij in de hekken om samen met de meegereisde fans zijn doelpunt te vieren.

Elie en z’n jongere broer Othniël voetballen al enige jaren bij de Graafschap nadat beide op ‘t Huitinkveld hun eerste voetbalschreden zetten bij FC Trias. Daarbij vielen de beide Raterinks bij de scouts van de Superboeren op en nu spelen ze wekelijks in de blauwe/witte zebratenue.

Scoren kunnen trouwens beide broers want Othniël zorgde onlangs voor de 1-1 tegen Portugal toen hij in Oranje O17 uit kwam tijdens de Algarve Cup. Tijdens dit toernooi speelde men niet alleen tegen het thuisland maar ook tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland en Spanje.

Kort naar zijn debuut heeft Elie een driejarig contract getekend. Proficiat !

Fantastische belevenissen voor de Brinkheurnse voetballers die zich hopelijk nog veel verder ontwikkelen. Daarbij wensen wij ze uiteraard heel veel succes !

Regio 8 interviewde Elie direct na zijn debuut

Delen:

Scroll naar boven