Enorme oorwassing voor FC Trias 3/4

Voor de tweede keer in drie dagen speelde Trias 3/4 tegen Grol 3. Midweeks werd er op de donderdagavond in Groenlo nog nipt met 5 – 4 verloren in een gelijkgaande strijd. Vanmorgen meldden de gasten zich op ’t Huitinkveld en werd er gewoon weer met een schone lei begonnen. Grol had zijn selectie aangevuld met enkele fanatieke, gretige en vooral spelbegaafde A-junioren. 

En voornamelijk deze jonge heren deden gelijk vanaf het begin van zich spreken en zouden zorgen voor een eerste helft, die zijn weerga niet kent! Binnen een half uur stonden de gasten met maar liefst 0 – 6 voor. En de thuisploeg restte weinig meer, dan vertwijfeld toekijken….

En ondanks de comfortabele voorsprong, gingen de gasten door. Nog voor het rustsignaal stond de 0 – 9 op het scorebord. Bij Trias 3/4 was er vijfenveertig minuten werkelijks niets goed gegaan en was er niemand die erin slaagde, de bal naar een medespeler te spelen. Grol daarentegen speelde frivool en opportunistisch en sneed telkens als een warm mes door de boter.

Na rust toch een ander beeld en gelukkig maar. De thuisploeg leek zich enigszins herpakt te hebben en zou er de tweede helft alles aan doen, niet tegen een verdubbeling van het aantal tegendoelpunten aan te lopen. 

Al in de tweede minuut na rust, was het Gijs L. die voor de eretreffer zorgde. Over rechts werd hij vrij voor de keeper aangespeeld en tikte de bal eenvoudig in de verre hoek. Een euforisch gejuich schalmde er over Sportpark ’t Huitinkveld en het toegestroomde publiek ging direct achter de ploeg staan. Zou er dan toch nog een verrassing…… 

Nee, onzin. Want niet veel later tekende Grol zowaar voor de magische 10 – 1. 

De resterende speeltijd was enkel nog om de spreekwoordelijke keizers baard en er werd niet meer gescoord. Voor de foutloze onpartijdige Nienhuis was vervolgens ook de maat vol. Hij had vaak genoeg naar de middenstip moeten wijzen en blies het bevrijdende eindsignaal. 

Gelukkig was daar nadehand nog Bertie Reuselink, die als pleister op de wonde namens shirtsponsor Restaurant Reuselink (Voor informatie over het huren van een zaaltje, advies en reserveringen, bel 0543 51 30 25 of kijk op reuselink.nl) een kratje bier trakteerde. Grolsch nota bene! Hiermee zou een groot deel van deze zeer teleurstellende wedstrijd weggespoeld worden. Bertie, nogmaals dank!

Een speelronde (een ‘wedstrijd’ is het nooit geweest) om snel te vergeten.

Komende donderdagavond speelt FC Trias 3/4 de seizoensafsluiter. Uit in Ulft speelt men om 20:00uur tegen het tweede van de plaatselijke Boys.

Scroll naar boven