Enthousiaste trainers en leiders voor de jeugd gezocht!

Je hebt misschien de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 al voorbij zien komen, waarin onlangs nog een aantal details zijn aangepast.

Daarnaast zijn wij voor het komende seizoen voor enkele jeugdteams nog op zoek naar enthousiaste leiders (m/v) en trainers (m/v). Het gaat op dit moment om de volgende teams: JO15-3, JO15-4, JO15-5, JO17-3, JO17-4 en MO19-1.

Ben jij of ken jij de persoon of personen die deze teams zoeken? Neem dan contact op via het e-mailadres jeugdcommissie@fctrias.nl m.b.t. de JO teams of meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl voor het team MO19-1. Het is erg leuk om te doen en je doet de spelers en speelsters er een groot plezier mee.

Training en coaching

Van de trainers en leiders wordt verwacht dat zij het team één tot twee keer per week training geven en/of zaterdag het team coachen bij hun wedstrijden. Je hoeft het niet alleen te doen, overleg eens met iemand anders die je kent of jullie misschien samen of beurtelings iets voor een team kunnen betekenen. Voor de exacte trainingsdagen en -tijden kun je navraag doen bij Bob Gebbink en Remco Snaphaan (JO teams) of Dinand Oonk (MO19-1), waarvan je verderop in het artikel de contactgegevens aantreft.

Mogelijkheden

Indien gewenst is het mogelijk om een (interne) trainerscursus te volgen. Dit is geen must, maar een mogelijkheid. Bij FC Trias maken we namelijk ook gebruik van de Rinus trainingsapp.  Met deze app van de KNVB hebben trainers op elk moment van de dag toegang tot honderden oefeningen en kant-en-klare trainingsschema’s en kunnen zij inspiratie opdoen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze jeugdcoördinatoren O13 t/m O19, te weten:

Bob Gebbink, 06-83603255 /bob.gebbink@gmail.com of

Remco Snaphaan, 06-30834435 / r.snaphaan@outlook.com

Dinand Oonk, coördinator vrouwenvoetbal, 06-52698408 / meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl

 

 

Scroll naar boven