Fantastisch jeugdkamp voor JO9 en JO11

Traditioneel sluiten de JO9 en JO11 (E- en F-jeugd) het voetbalseizoen af tijdens het jeugdkamp. Hiervoor waren op de oefenhoek de tenten weer opgezet en was er door onze activiteitencommissie een mooi programma met allerlei activiteiten in elkaar gezet.

Na het indelen van de tenten werd er begonnen met “konijnenkonten trappen” waarvoor de leiders een konijnenpak hadden aangetrokken om zich vervolgens zo hard mogelijk met een bal op hun achterwerk te laten raken. Daarna was er een leuke muziekworkshop van Slagmoals in de kantine en werd de avond afgesloten met een nachtelijke reflectortocht waarna men moe maar voldaan in de slaapzak kroop.

 

In de ochtend werd er gevoetbald waarvoor een EK-landentoernooi was opgezet. Na de friet werd het jeugdkamp afgesloten met een grote zeskamp met o.a. een klim- en waterglijbaan en diverse behendigheidsspelen. Grote dank gaat uit naar de activiteitencommissie maar in het bijzonder alle trainers/leiders en enthousiaste moeders die mee hebben geholpen om van het jeugdkamp weer een mooie happening te maken.

Klik hier voor meer foto’s

 

Scroll naar boven