FC Trias 1 bedankt iedereen !

Zondag hield FC Trias 1 haar jaarlijkse supportersmiddag. Nadat vorige week de laatste wedstrijd van het seizoen in Lochem werd gespeeld, is FC Trias keurig op een 7e plek geëindigd in de 3e klasse C. Als technische staf waren we er zeker van geweest dat als Yassin en Jeffrey niet langdurig geblesseerd waren geweest we misschien wel een paar plaatsjes hoger hadden kunnen eindigen. Nu was de groep wel heel erg jong. Maar dat hoort ook bij voetbal en de jonge gasten hebben een prima seizoen gespeeld.
Gistermiddag was er ook tijd om afscheid te nemen van enkele jongens die ergens hun heil zoeken. Tom Stemerdink en Roald Vink gaan het proberen bij FC W. Trainer Verheijen had een goed woordje voor hen klaar. Ook werd beide heren verteld dat ze altijd weer welkom zijn bij FC Trias. Ook Nick Leuyerink gaat FC Trias verlaten. Hij gaat lager voetballen bij FC Winterswijk. Daarna werd Yassin Quardighi op passende wijze door Steven in het zonnetje gezet. Yassin werd in de winterstop geopereerd aan zijn enkel. Zijn herstel duurde dermate lang dat hij alleen de laatste wedstrijd in Lochem kon spelen. Hij gaat zijn trainers carrière verder uitbouwen, en zal assistent trainer worden bij AZSV Aalten.

Clubmensen van het 1e uur.
ferdi_maarten_800_600Je ziet ze helaas niet zoveel meer maar FC Trias heeft nog wel wat echte clubmensen in huis. Ferdi Lammers en Maarten van Swigchem hebben aangegeven te gaan stoppen of elders te gaan voetballen. Beide heren werden ook door Steven naar voren gehaald. Ferdi gaat lager voetballen. Na jaren lang als spits in het vlaggenschip te hebben gespeeld vond Ferdi het nu wel genoeg geweest. Met enkelen prachtige krantenkoppen waarin Ferdi de hoofdrol vertolkte werd zijn carrière prachtig verteld
Maarten gaat bij VDZ in Arnhem voetballen. Vorige week in Lochem na de wedstrijd vertelde Maarten zichtbaar geëmotioneerd aan de spelersgroep dat hij helaas FC Trias gaat verlaten. Maarten wil graag in zijn nieuwe woonplaats ook contacten op doen en nam zo zijn besluit. Met een prachtig lied, bedacht door vakje 23, werd Maarten altijd op gepaste wijze toe gezongen. Een jongen die nooit verzaakt en altijd voorop gaat in de strijd. Maarten, daar kon je wel van op aan. Ferdi en Maarten, hartstikke bedankt voor al die mooie jaren bij FC Trias en wel zullen elkaar nog wel vaker tegen komen. Beide heren krijgen nog een afscheidswedstrijd aangeboden. Wanneer deze zal zijn is nu nog niet bekend.

steven_800Daarna was de VTC en het bestuur aan de beurt. Zij namen afscheid van Steven Verheijen. Gerald vertelt precies hoe Steven de afgelopen jaren bij Trias heeft gewerkt. Met veel passie heeft hij 3 fantastische jaren gehad bij FC Trias . Dat hij nu naar DZC in Doetinchem gaat is een mooi opstapje naar……. . We zullen Steven altijd blijven volgen. De spelersgroep zal op gepaste wijze van Steven afscheid nemen in het weekend dat men in Eindhoven verblijft.

ronald_wint_actiePrijzen sponsoractie.
FC Trias 1 heeft dit jaar voor de 1e keer sponsorcontacten verkocht. Hierbij kon men prachtige prijzen verdienen. Men moest de plaats op de ranglijst bepalen, hoeveel doelpunten FC Trias zou maken en wie er uit eindelijk topscoorder werd. Dan kan het geen geluk zijn dat Ronald Silooy de grote winnaar is geworden. Hij zat maar 2 doelpunten ernaast en de rest had hij allemaal goed voorspeld. Voor de rest had het 1e 11 tal nog een 7-tal prijzen die deze middag werden uitgereikt. We willen het komende seizoen opnieuw sponsor contacten gaan verkopen. We zullen het iets anders gaan aanpakken.

dartboardVan deze actie heeft het 1e gemeend om een commissie binnen de vereniging iets aan te bieden. Dat is de activiteiten commissie geworden. Aanvoerder Rolf en Jurrian boden Franciska Klanderman 2 prachtige kasten met dartborden, aan. We hopen dat deze een mooie plaats in de kantine krijgen en veelvuldig gebruikt gaan worden en zeker op de dart avonden die georganiseerd worden door de activiteiten commissie. Onze speciale dank gaat uit naar Wim ten Pas die de kasten heeft gemaakt.

Verder wil FC Trias 1 alle supporters bedanken die aanwezig waren bij zowel de thuis als uitwedstrijden. We durven wel te stellen dat bij alle wedstrijden de meeste supporters van FC Trias aanwezig waren. Wij hopen dat in het nieuwe seizoen ook VAKJE 23 weer aanwezig kan zijn. Wat was dat prachtig vorig seizoen. Deze sfeer hebben we dit seizoen toch wel een beetje gemist. Ook het kantine personeel word bedankt voor het afgelopen seizoen. De lunch voor het 1e was altijd perfect verzorgd. En natuurlijk alle onze vrijwilligers binnen de vereniging. Waar zouden we geweest zijn zonder deze mensen. Ook de VTC en bestuur bedankt voor het vertrouwen afgelopen seizoen.

Ondertussen is de 1e aanzet al weer gegeven richting seizoen 2016/2017. De nieuwe selectie heeft reeds kennis gemaakt met de nieuwe trainer, Jos Heutinck. Hierbij waren VTC en bestuur aanwezig. Een positieve avond waar we prettig op terug kunnen kijken. Op een prachtige locatie, hoofdsponsor Breukers Bouwmaterialen, werd er door Jos en het bestuur verteld wat men van de 1e selectie verlangt komend seizoen. We kunnen eigenlijk niet wachten totdat het 24 juli is, dan zal nl de selectie gaan beginnen aan het nieuwe seizoen.

Namens technische staf en spelersgroep wensen wij iedereen een prettige vakantie en tot in het seizoen 2016-2017

Scroll naar boven