FC Trias 1 bekert verder na winst tegen FC Winterswijk

FC Trias 1 heeft afgelopen dinsdag ook de 3e bekerwedstrijd gewonnen. Thuis werd tegen FC Winterswijk (zaterdag) een zakelijke 5-0 overwinning geboekt. FC Trias is hierdoor ruimschoots door naar de volgende ronde in het KNVB-bekertoernooi.

FC Trias speelde een matig 1e helft. Men was gehaast en onnauwkeurig aan de bal, in de jacht op een snel doelpunt. Dit was zeker ook de verdienste van FC Winterswijk, dat er fanatiek en “kort” op zat. Vlak voor rust kwam FC Trias op een 1-0 voorsprong door een afstandsschot van Rolf Honderslo. De 2e helft kwam FC Trias beter in haar spel. FC Trias creëerde veel kansen en wist daar uiteindelijk nog vier keer uit te scoren. Doelpuntenmakers: Stefan te Selle, Tom Berendsen, Richard Kok en Nick Houwers.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “We hebben de voorbereiding prima afgesloten met de behaalde doelstelling om in de beker een ronde verder te komen. De focus moet nu liggen op de aanvang van de competitie. Hierin is wedstrijd nr. 5 net zo belangrijk als wedstrijd nr. 1. Als je bovenin mee wilt doen, zul je elke wedstrijd weer dezelfde concentratie en drive moeten opbrengen. Zoals ik er nu tegen aan kijk, zijn we er als team klaar voor en kijken we uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen VDZ. Hopelijk is het Trias-publiek ook dan in grote getale aanwezig om ons te steunen”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters.

Zondag a.s. is de 1e competitiewedstrijd, thuis tegen VDZ. Aftrap: 14:00 uur.

Scroll naar boven