FC Trias 1: Gelijkspel tegen Pax

Op deze (zondag 6-10) regenachtige dag speelde FC Trias haar 2e thuiswedstrijd. Pax uit Hengelo waren de bezoekers. Pax, stabiele 3e klasser, is altijd een lastige tegenstander voor FC Trias. Ook deze keer bleek dat nog maar weer eens. Beide ploegen werkten hard en daardoor was de nauwkeurigheid er niet altijd. FC Trias had een paar kansjes maar de grootste was aan Bram niet besteed. Derhalve o-0 bij rust.

Na de rust kwam Pax direct al met een grote kans uit de kleedkamer. Gelukkig werd deze gemist. Daarna hetzelfde spelbeeld. Uw verslaggever voorspelde, wie er het eerste scoorde word winnaar maar die voorspelling kwam niet uit. FC Trias was wel de 1e ploeg die scoorde. Een vrije bal van Menno werd alleen door Melvin op waarde geschat en bij de 2e paal binnen gekopt. FC Trias kon de voorsprong 6 minuten vast houden alvorens de gasten de 1-1 op het scorebord zette. Daarna hield Antoine FC Trias in de wedstrijd door de bal van de doellijn te halen. Alles bij elkaar geen bijster goede wedstrijd van beide kanten. Als er dan niet meer in zit moet je tevreden zijn met een gelijk spel.

Komende competitie wedstrijd, zondag 13 oktober aanvang 14:00) is voor FC Trias in Drempt (Zomerweg 19A, 6996 DD Drempt) tegen promovendi HC03. Eigenlijk een wedstrijd die gewonnen dient te worden wil men in de subtop mee doen.

De Achterhoek Cup wedstrijd gepland voor komende dinsdag, 8 oktober, tegen Bredevoort gaat niet door. Bredevoort heeft afgezegd en dat betekent dat FC Trias zich automatisch heeft plaatst voor de volgende ronde.

Scroll naar boven