FC Trias 1 wint ook van Gendringen

FC Trias 1 heeft zondag opnieuw een ijzersterke wedstrijd gespeeld. Uit bij Gendringen werd overtuigend met 1-4 gewonnen. Hiermee werd de vijfde zege op rij geboekt.

FC Trias begon sterk aan de wedstrijd en creëerde in de eerste 20 minuten een aantal kansen. Toch was het Gendringen dat als eerste scoorde, door een doelpunt in 26e minuut van Kelvin Meijer. Maar Trias raakte niet van slag en bleef gedecideerd het eigen spel spelen. Gendringen raakte nog een keer de lat, maar niet veel later was het Danieck Nijland, die opnieuw zijn kwaliteiten toonde. Hij kopte op slag van rust hard de 1-1 binnen. In de 2e helft opnieuw een gedisciplineerd spelend FC Trias, dat Gendringen geen moment in de wedstrijd liet komen. In de 52e minuut zette Bram te Bogt Trias op voorsprong, na goed voorbereidend werk van Joost Piek. Daarmee was voor FC Trias de ban gebroken en liep het via Richard Kok (67e minuut) en Joost Piek (86e minuut) uit naar 1-4. Dat was ook de eindstand. FC Trias boekt hiermee opnieuw een uitstekende en zeer verdiende overwinning.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Dit was een overwinning van het collectief. We hebben niet alleen hard gewerkt, maar ook een hoog voetbalniveau gehaald. Gendringen had hier totaal geen antwoord op. De doelpunten kenmerkten zich door prima uitgespeelde aanvallen. Wat mij ook goed doet, is dat we 3x gewisseld hebben (o.a. vanwege blessures), zonder dat we ook maar iets minder zijn gaan spelen. Dat zegt iets over de kracht van deze groep. Het is mooi dat we nu 5x achter elkaar gewonnen hebben, maar ik blijf zeggen dat we nog niet tevreden moeten zijn en de focus van de afgelopen periode moeten vasthouden. Het is immers uiteindelijk alleen het eindresultaat dat telt!”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters van FC Trias.

Aankomende zondag speelt FC Trias thuis tegen koploper Bon Boys. De ploeg van trainer Berthil ter Avest heeft deze competitie nog niet veel punten verspeeld en is de absolute titelkandidaat in de 3e klasse C. Aanvang 14:00 uur op ‘t Huitinkveld.

Scroll naar boven