FC Trias B1 bereikt de nacompetitie!

b1_cornerDoor een 0-2 overwinning op VVG ’25 B1 heeft FC Trias B1 zich verzekerd van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. In een wedstrijd waar beide ploegen moesten winnen, kwam de B1 als een speer uit de startblokken. Na twee goedlopende aanvallen stond er na een paar minuten al een 0-2 stand op het scorebord en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. VVG ’25 drong zeker in de 2e helft nog wel aan, maar Trias toonde deze wedstrijd de absolute wil om te winnen en speelde als een team, waardoor het de overwinning over de streep wist te trekken. En dat laatste is zeker ook een kwaliteit!

Na een moeizame start in de competitie heeft de B1 sinds november vorig jaar zijn draai gevonden. Helaas werd de 2e periode net verspeeld, maar nu is de nacompetitie dus een feit. Het team heeft wat dat betreft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Het sportieve hoogtepunt was wel de 0-2 overwinning uit tegen titelkandidaat Grol B1, waar Grol door Trias met goed voetbal totaal van de mat werd gespeeld. Maar ook de thuisoverwinning tegen SDOUC B1 (5-0) en de uitwedstijd tegen titelkandidaat Sportclub Lochem B1 (nipt 2-1 verlies, waar een gelijkspel minimaal verdiend was geweest) mochten er zijn.

b1_reddingAls de B1 in de nacompetitie net zo scherp is als tegen VVG ’25 en de andere wedstrijden tegen de top-3, dan kan het in de nacompetitie nog heel ver komen. Het zou fantastisch zijn als de spelers en de staf zichzelf op die manier de ultieme beloning weten te geven.

Come on you boys in blue!

Met vriendelijke groet,
een trouwe supporter

Scroll naar boven