FC Trias C1 – FC Twente C1 meiden: geslaagde wedstrijd

Nou we kunnen terugzien op een geslaagde voetbalavond: FC Trias C1 – FC Twente C1 meiden. Met een bijna volgepakte hoofdtribune hing er een prima sfeertje op “het Huitinkveld”

Na een wat aftastend begin lieten beide ploegen leuk voetbal zien.Er werd goed gecombineerd en het spel ging op en neer voor de toeschouwers aantrekkelijk om naar te kijken. De dames deden zeker niet onder voor de heren en zaten er in de duels “bovenop”. Onze mannen moesten alle zeilen bijzetten om de fel duellerende twentedames die ook nog eens goed combinatievoetbal lieten zienvan het lijf te houden. De score werd in de 20 e minuut geopend door Stijn. Hij kon zich even vrij spelen op de zestien en schoot strak in de rechterbovenhoek onhoudbaar voor de overigens uitstekend keepende twentekeepster. Dat gaf ons moed en in de 30e Minuut werd er via een mooie aanval over rechts ingezet wederom gescoord door Camiel na een strakke voorzet van Milan.Ruststand 2 – 0

In de rust pep talk want we waren er nog niet……En dat bleek want in de tweede helft leek het wel of we een verkeerd drankje hadden gedronken…..in de rust. De dames speelden on met tijd en wijle compleet van de mat. We konden de bal niet meer in de ploeg houden, wachten te veel af en en de dames namen duidelijk de regievan de wedstrijd over en dat resulteerde in 2 tegendoelpunten. De ene nog mooier uitgespeeld dan de ander……Gelukkig hervonden we ons na 15 minuten en we kwamen weer een beetje in de wedstrijdVia een paar prachtige passes werd Mathijs 2 x gelanceerd en die deed waar hij goed in is scoren! 2 X ! Eindstand 4 – 2 . Ietwat geflatteerd maar gewonnen Proficiat! Al met al een leuke leerzame voetbalavond voor beide teams.

Scroll naar boven