FC Trias dolblij met nieuwe hoofd-/shirtsponsor Vakgarage Koopman !

Het is je vast al opgevallen, Vakgarage Koopman is de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van het eerste elftal van FC Trias. FC Trias is erg blij met deze samenwerking en hoopt opnieuw op een succesvol seizoen voor de Winterswijkse voetbalclub.

Maar wie schuilt er achter de naam Vakgarage Koopman? Hiervoor gingen we op de koffie op de Rondweg Zuid 27 in Winterswijk en lieten ons bijpraten door operationeel manager Michel Driezes.

Iedereen kent natuurlijk Koopman Rental maar eigenaar Harold Koopman nam in 1996 Automaterialen Vorden over, dat 20 jaar geleden al verhuisde naar Winterswijk. “In eerste instantie verkochten we alleen onderdelen maar zelf auto’s onderhouden vonden we eigenlijk veel leuker. Daarom hebben we ons als merkonafhankelijk autobedrijf aangesloten bij de oudste en meest ervaren universele garageformule van Nederland, de Vakgarage”, legt Michel enthousiast uit. “Het is een netwerk van meer dan 350 Vakgarages in Nederland, allemaal franchisers die bijvoorbeeld centraal materiaal inkopen, zakelijke/private lease kunnen verzorgen maar verder zelfstandig werken”.

Vakgarage Koopman heeft 3 monteurs in de garage aan het werk. Naast het leveren van onderhoud en reparaties, kunnen zij ook APK-keuringen verzorgen. De beperkte ruimte benam de mogelijkheden om op ruimere schaal auto’s te verkopen. Toen de gelegenheid zich aanbood om de showroom van buurman Buropoint over te nemen, bracht dat nieuwe mogelijkheden. “Zij wilden van hun grote showroom af,” vertelt Michel. “Bovendien wordt een pand van de buren je maar één keer aangeboden. De overname waas daarom al snel beklonken. Hierdoor hebben we nu ruimte voor zo’n 30-tal perfecte auto’s die we aan potentiële kopers kunnen laten zien. Een mooie showroom, maar zonder poespas met allerlei ‘bling-bling’. We willen laagdrempelig zijn, ons kent ons, helemaal passend bij Winterswijk en haar buurtschappen”, aldus Michel die zijn achterban duidelijk prima kent.

Vakgarage Koopman heeft dan ook hetzelfde gedachtengoed als FC Trias. Bij beide kan iedereen terecht en is binding belangrijk. “We moeten elkaar in Winterswijk helpen en daarbij hoort ook de ondersteuning van een vereniging als FC Trias. Natuurlijk doen wij het ook voor de naamsbekendheid en hopen we dat mensen naar ons toekomen voor service en onderhoud”, waarmee Driezes de samenwerking met FC Trias uitlegt.

Delen:

Scroll naar boven