FC Trias, JAKO en Leugemors Sport 2000 continueren samenwerking

FC Trias heeft haar samenwerking met Leugemors Sport 2000 / JAKO verlengd voor het leveren van kleding en sportartikelen. Dit is op dinsdagavond 7 mei formeel bekrachtigd met het tekenen van een achtjarig (!) contract tussen onze beheersstichting SSB, fabrikant JAKO en leverancier Leugemors Sport 2000.

Emiel de Vries van Leugemors Sport 2000 is natuurlijk blij met de verlengde samenwerking: “In 2002 zijn jullie begonnen met een standaardwedstrijdshirt van Hummel. Na een jaar of tien kwam de wens voor een eigen ontwerp en dat kon perfect worden ingevuld door JAKO. De Duitse leverancier is natuurlijk erg verguld met de langdurige verbintenis.”

“We zijn samen met Emiel bezig met het ontwerp van een nieuw wedstrijdtenue. Daarvoor hebben we vier ontwerpen, met in het achterhoofd onze clubkleuren, gemaakt waarvan we binnenkort de eerste proefdrukken zullen ontvangen”, legt Anita ten Have van de kledingcommissie enthousiast uit. Bovendien wordt, in het verlengde van het nieuwe wedstrijdtenue, in augustus ook de volledige (trainings-)kledinglijn (Champ) vervangen door de mooie Powerline.

Leugemors Sport heeft een goede reputatie in de Achterhoek (en online ook ver daar buiten) en levert aan vele regionale sportverenigingen. “We zijn in onze nopjes met Emiel. Wedstrijdkleding gaat altijd meerdere jaren mee en overstappen naar een nieuw model doe je niet voor een paar jaar. Daarbij past een langere contractduur”, zo verklaart penningmeester Melvin Wolterink van SSB.

Scroll naar boven