FC Trias JO-19-1 – Ruurlo JO-19-1 2 – 3

Zaterdag 8 december 2018

We treden vandaag aan op veld 2 bij Trias. Aftrap van Trias tegen Ruurlo om 15:00. Het veld is nat en er staat een hoop wind, temperatuur is prima. De laatste wedstrijd van het seizoen, voor de winterstop. Als we deze wedstrijd winnen maken we kans om in de promotiepoule te komen. De eerste helft hebben we de wind in de rug. Op hoop van zege!

5′ corner Ruurlo weggewerkt door Kay
Weinig kansen in het eerste kwartier, het gaat gelijk op. Stijn krijgt kusje van speler die hem een beetje pijn deed. De vriendinnetjes van Jarmo, Nick, Mathijs en Timon zijn er. Het is super gezellig. De sfeer zit er goed in. #leukedag
Erik heeft de stoelendans verloren en moet daarom staan want er zijn niet genoeg stoelen.

De scheids kaatst de bal keurig op Wiebe, Wiebe vervolgt de aanval met een diepe bal op Naut die hem voorzet en een goede 1 op 1 van Sam. Bedankt scheids 😉 1-0

Naut schiet de bal schuin over het doel, goede kans maar het mocht niet baten. Mark geeft hele goede coaching. We noemen hem ook wel Chef. Bedankt Mark voor het mooie seizoen.
Wiebe tikt de bal te kort naar Pepijn waardoor er een aanvaller van Ruurlo tussenkomt, die legt de bal af en er wordt gescoord voor open goal; 1-1

Stijn wordt geduwd in de rug, speler van Ruurlo krijgt gele kaart. Jarmo komt 1 op 1 maar wilt het te mooi doen. In de tegenaanval goede kans voor Ruurlo. Ruurlo met een goed kontje daarna gevaarlijke kans voor Ruurlo, ze missen 1-op-1.

Spanning stijgt, Frank is aan het ijsberen over de stappen die die gaat ondernemen. Timon wordt onderuit geschoffeld en verliest zijn schoen gaat even buiten het de schoen aantrekken. Geel voor Timon: hij loopt opeens het veld in zonder toestemming van de scheidsrechter.
1-2 voor Ruurlo een …goal en anders niks

Goed schot van Wiebe: 2-2
Jop komt na lange revalidatie een kwartier voor het eind in maar bij het eerste balcontact is het weer helemaal mis en hij moet het veld verlaten….waardoor we met wind tegen met 10 man komen te staan.
Ruurlo maakt gebruik van de ruimtes en wind en scoort 5 min voor einde
2-3 einde…

Ondanks de uitslag toch 4e in de Competitie en promotie………

Scroll naar boven