FC Trias JO13-1G en JO19-2 kampioen!

Op zaterdag 5 februari hebben we twee jeugdteams mogen huldigen. Zo eindigde de JO13-1 als eerste in de najaarscompetitie van de 1e klas en dat moest uiteraard gevierd worden. De welverdiende felicitaties gaan uit naar de spelers en speelsters. Zij hadden het kampioenschap echter niet kunnen behalen zonder de bezielende leiding van de trainers Maarten Tiggeloven en Thom Schröer met als vlagger Chris Krabben.

Gelukkig konden de ouders en andere supporters bij de huldiging weer aanwezig zijn waardoor de kampioenen een geweldige ovatie in ontvangst konden nemen. We hopen op een mooie tweede seizoenshelft met heel veel (voetbal-)plezier!

 

 

‘s Middags werd de JO19-2 in het zonnetje gezet. In hun poule ging het tussen Haaksbergen JO19-2, Longa ’30 JO19-3 maar de grootste tegenstander was onze eigen JO19-3. Samen mochten zij feitelijk uitmaken wie zich de onbetwiste nummer 1 mocht noemen. In het onderlinge duel trok uiteindelijk de JO19-2 met 1-3 aan het kortste eind en daarmee werd de najaarstitel veilig gesteld.

 

Niet alleen de spelers van de Jo19-2 werd gefeliciteerd maar minstens zo veel lof was er voor de technische staf: Bert en Jorrit Bemers, Wilco ten Damme, Herman Luiten, Rens Piek, Martin van Tol en Ronald Duistermaat zorgden samen voor de begeleiding van dit geweldige kampioensteam.

Scroll naar boven