FC Trias JO13-2G wint met ruime cijfers van Grol JO13-3

Vandaag had Trias JO13-2G een thuiswedstrijd tegen Grol JO13-3. Dit keer op het gras van veld 4. De aftrap was om 8.30 uur in een mooie ochtendzon. Gezien de stand in de competitie is dit een wedstrijd die niet verloren mag worden en na een mindere wedstrijd afgelopen dinsdagavond met een forse nederlaag was het vandaag tijd om de eer te herstellen.

We begonnen vanmorgen met een volledig team zonder blessures. In het eerste kwartier werd er vooral rondom het middenveld gespeeld en creëerden we geen echte kansen. Ook was het spel wat slordig en onrustig. In de 18e minuut scoorden we eindelijk het openingsdoelpunt. Dit was gelijk een bevrijding voor het team en daarna werd er veel beter gespeeld. Het ging daarna snel, binnen vijf minuten na het eerste doelpunt was het al 4-0 en met deze stand gingen we de rust in.

Na de rust vielen weer iets terug en waren we slordig met de kansen. Maar liefst drie opgelegde kansen werden gemist. Maar gelukkig had Grol geen echt antwoord en na een kwartier in de tweede helft werd onze voorsprong vergroot naar 5-0. Gelijk aan de eerste helft was dit weer een moment een opening voor het betere spel met meer doelpunten en het duurde dan ook niet lang dat er weer gescoord werd. Zo liep de voorsprong uit en wonnen we met nog twee doelpunten uiteindelijk met 8-0.

Een klinkende overwinning in een wedstrijd waar met vlagen goed werd gevoetbald.

Scroll naar boven