FC Trias JO15-1 glansrijk door eerste bekerronde

Op donderdag 23 augustus startte het seizoen voor de JO15-1 met een oefenwedstrijd tegen AZSV in Aalten. De (Volksfeest) stemming zat er al goed in en de wedstrijd werd met 0-3 gewonnen.

Op zaterdag 1 september volgde de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen Varsseveld. Een taaie tegenstander, maar niettemin opnieuw een mooie 3-0 overwinning.

Vervolgens op 8 september naar Zevenaar, waar tegenstander DCS de thuisbasis heeft. De jongens hadden er duidelijk zin in en onder mooie weersomstandigheden werden ook hier 3 punten veiliggesteld. Uitslag: 0-7.

Op zondag 9 september speelden de Boys in Blue een toernooi in Eibergen, waar in de poule 2x gewonnen en 1x gelijk gespeeld werd. Slechts 1 doelpunt kwamen de jongens tekort voor de strijd om de toernooiwinst, maar de derde plek was wel voor FC Trias na een 1-0 overwinning in de troostfinale.

Voor de laatste wedstrijd in de eerste bekerronde reisden de mannen, na het maken van de teamfoto, af naar Longa ’30 in Lichtenvoorde. Na een prima eerste helft, waarin het scorebord al op 0-6 stond, werd in de tweede helft wat gas teruggenomen. Met nog 1 goal erbij werd de eindstand uiteindelijk 0-7.

Woensdag 19 september wordt door FC Trias JO15-1 de eerste poulewedstrijd voor de Achterhoek Cup gespeeld tegen en in Groessen.

22 September de eerste competitiewedstrijd uit naar SDC ’12 in Denekamp.

Scroll naar boven